Drastisk fald i bloglæsere....

Besøg mindst èt nyt sted hvert år…


Det er vel nærmest obligatorisk i blogland, at man laver en opsummering på året, der er gået.

Har det været et godt år?

Nåede vi de mål, vi havde sat os?

Ser livet markant anderledes ud, end da vi trådte ind i 2016?

Og hvordan bliver 2017?
Mit liv har ændret sig meget det sidste år, hvilket også er kommet til udtryk på bloggen. For et år siden hoppede jeg ind i 2016 på en scene på et hotel på Lanzarote, som var mit hjem, min arbejdsplads og mit liv. I år bliver nytåret fejret i min og kærestens lejlighed på Frederiksberg, og 3 dage inde i det nye år, starter jeg på et nyt og spændende job. Et job, der flytter mig længere væk fra rejsebranchen, men tættere på min oprindelige uddannelse. Sådan ændrer livet sig jo og jeg klager ikke. Jeg er lige der, hvor jeg gerne vil være!
Der er dog ingen tvivl om, at hvis bloggen skal fortsætte, så bliver det med et langt mindre eksotisk perspektiv. 2017 kommer ikke til at byde længere udlandsophold på smukke palmeøer eller spændende kulturrejser til fjerne egne. Derfor skal bloggens eksistensgrundlag tages op til revurdering? Hvis jeg kender mine skrivelyster ret, så fortsætter bloggen i en ny tematik.
Skal vi svælge et øjeblik ved 2016, så har året budt på masser af spændende rejseoplevelser. Jeg har i mange år kørt med en målsætning, der hed:

Besøg mindst ét nyt sted hvert år.

2016 har igen i år budt på nye steder!
I januar besøgte jeg en gammel kending, nemlig London. Måneden efter tog jeg på min første rigtige ferie i meget lang tid. Det var en vaskeægte charterrejse til Mexico. Allerede i slutningen af februar tog jeg til Maldiverne og Sri Lanka, hvor jeg rejste rundt og oplevede to meget forskellige og ekstrem spændende lande. Sommerferien var en smuttur til Finland for at besøge en tidligere kollega og efteråret blev rundet af med et par dage i Paris. Årets sidste tur var en smuttur til Berlin og så kan der vist ikke presset mere rejseri ind i det år!
Der er kun tilbage at ønske godt nytår derude? Det bliver spændende at se, hvad 2017 har at byde på!

IMG_6906IMG_7114image12903490_10153678936303702_1484796470_oIMG_7197IMG_7097IMG_7891

IMG_8502

IMG_8681

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Drastisk fald i bloglæsere....