De bedste tips kommer fra gæsterne...

Impulsshopping… Nu med Mexico-ferie

gallery_mexico-mexico-akumal_beach_0213133_1411270144

I starten af sæsonen fik jeg min ferie tildelt. Jeg har fået to uger i februar sammen med kæresten, hvilket vi havde ønsket. Det har hele tiden været meningen, at vi ville bruge ferien på en rejse til et mere eksotisk sted end Lanzarote, men jeg har holdt tilbage med bestillingen, da jeg havde mine tvivl om, hvorvidt jeg skulle blive i jobbet eller tage hjem. En aften begyndte min kæreste at rykke lidt for det. Han havde kigget på hoteller i Mexico og synes, at jeg skulle lave en top 5-liste. Mexico er en stor destination for Star Tour, så der var rigtig mange valgmuligheder. Jeg endte med at have en del små hippiehoteller på min liste. (Jeg er jo mere backpackertypen) Lidt for sjov satte jeg også et femstjernet resort på listen. Et af de hoteller, hvor børn ikke er velkomne! Da min kæreste også havde dette hotel på sin liste, kiggede vi lidt nærmere på det og pludselig havde vi booket en uges ferie. Hov, hvordan skete det lige?!?

Nu er guidejobbet jo ikke et job, man bliver rig af, så heldigvis får vi en klækkelig rabat på de her impulsferier, hvilket betyder, at vi rent faktisk har råd til at gå all in på ferieplanlægningen. Udover en ferie til Mexico, har jeg også bestilt flybilletter til Danmark, så jeg får et par dage hjemme også.

Her skal vi bo i Mexico (Husk nu at misundelse er en grim ting ;-))

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

De bedste tips kommer fra gæsterne...