Djævle og vulkaner

Storm på den lille ø

De sidste to dage har vi været plaget af storm og regn i mængder, som Lanzarote slet ikke er vant til. Det betyder, at hele hotellet nærmest er oversvømmet og blandt andet vores sceneområde er ude af funktion. Jeg tror, at min lejlighed er den eneste lejlighed på hele hotellet, der ikke har fået vand ind.

Det er selvfølgelig besværligt at arbejde et sted, hvor alle regner med at solen skinner 365 dage om året. Det giver nogle skuffede tilfælde, hvor ferien desværre ikke lever op til forventningerne. Det gør det så slet ikke bedre, når stormen vælger at komme på den dag, hvor vi har vores første store ankomst. Otte fly skulle ankomme til Lanzarote i går, over 1000 ferieglade gæster, hvoraf de 400 af dem skulle ud på vores lille hotel.

Alle otte fly var forsinket, de fire af dem måtte mellemlande på Fuerteventura og Gran Canaria, fordi de simpelthen ikke kunne lande her. På sådan en dag er der kaos, både på vores hovedkontor, i lufthavnen og hos os. Ingen vidste noget om noget som helst. Vi kunne ikke få oplysninger om, hvornår flyene ankom, så vi måtte bare vente. Derfor stod vi vagt i receptionen i 12 timer i træk og ventede på gæsterne, der kom dryssende efterhånden som flyene endelig kom ind. Det var en meget lang dag!

Jeg har ingen billeder af stormem, så I får et billede af stilheden før stormen.

12181114_10153367923478702_839636074_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Djævle og vulkaner