Rejsemesse...

Hvornår skal man bestille flybilletter?

Man skulle ikke tro det, men der bliver ført nøje statistik med priserne på flybilletter verden over. Bookingsiden Momondo har netop offentliggjort en undersøgelse af flypriser, og hvordan disse stiger og falder. Her kommer der et par nemme råd, som kan være gode at have i baghovedet, næste gang du skal bestille en flybillet. Det kunne jo være at du sparede penge!

 – Først og fremmest skal du være ude i god tid, men ikke for god tid, når du skal bestille billetter. Ca. to måneder før afrejse er det optimale. Faktisk er det nøjagtig 53 dage før afrejse, at priserne som regel er lavest. Selvfølgelig er det dyrest, hvis du venter til selve afrejsedagen med at bestille.

 – Du kan dog ikke bestille dine billetter på en hvilken som helst ugedag. Rejsefeberen opstår som regel i weekenden. Eller også er det i weekenden, at man har tid til at shoppe efter nye rejsemål, for weekenden er de dyreste dage at bestille på.

 – Afrejsedagen spiller selvfølgelig også ind. Lad være med at rejse lørdag aften. Det er det dyreste tidspunkt på hele ugen. Har du tilgengæld mulighed for at stikke af på en tirsdag, så er dette den billigste dag.

Med disse få gyldne regler kan der altså være penge at spare på flyrejsen. Det hele afhænger selvfølgelig også af destination og flyselskab.
Nu når vi snakker om fly, så vil jeg slutte af med at dele et lille tip, når der skal handles i Tax Free i Kastrup Lufthavn. Jeg går ellers altid en stor bue udenom Tax Free, da min erfaring viser, at man ofte ikke sparer særlig meget. Slik, sodavand osv. kan også med fordel købes andre steder i lufthavnen.
Men skal man ud og flyve indenfor de næste par måneder, så kan det være en fordel, at klikke ind på Tax Free’s hjemmeside. Hver måned laver de månedens tilbud på en række varer og her er der altså penge at spare. Selvom du ikke kommer i lufthavnen i den måned, så kan du bestille online og så er varerne klar til afhentning, den dag du skal flyve og til den nedsatte pris, selvom tilbuddet for længst er udløbet. Du betaler ved afhentning og hæfter ikke for noget, hvis du bliver forhindret i at afhente dine vare.

Det var alt for denne gang. Det er ved at være længe siden, jeg har fløjet nogen steder, men i weekenden tog jeg toget til Odense, hvilket der kom en hel del sightseeing ud af. Mere om det næste gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Rejsemesse...