Sejltur til Norge...

Rejsemesse…

I takt med at dagene bliver mørkere og koldere, så stiger lysten til at stikke mod varmere himmelstrøg. Selvom vi har haft en skøn sommer i Danmark, så kan jeg da allerede mærke, hvordan regnen og blæsten påvirker mit energiniveau og humør. Heldigvis er der masser af muligheder for en tur sydpå (eller vest- øst- eller nordpå) Jeg er altid på udkig efter inspiration til nye rejser og derfor har det i en del år været en fast tradition, at jeg i oktober tager på rejsemesse i København.

Uanset om det skal være en tur væk fra den danske vinter eller planlægningen af næste års sommerferie, der skal skydes igang, så er der masser af hjælp at hente i Øksnehallen d. 18 og 19 oktober, hvor dørenes endnu engang slåes op til årets store rejsemesse.
Mere end 100 forskellige rejsebureauer, flyselskaber, turistkontorer etc. står klar med rådgivning, inspiration og gode tilbud. Har man ikke allerede lyst til at tage af sted, så får man det meget hurtigt!

I løbet af weekenden afholdes en række spændende foredrag og der er selvfølgelig mulighed for at købe mad og drikke. Du kan altså roligt sætte hele dagen af til at snuse rundt. Alle rejsegenre er repræsenteret, lige fra den klassiske charterrejse til backpacker-turen Jeg skal selv på jagt efter en spændende rundrejse til vinter, så jeg har lidt at se frem til i den mørke tid.

Rejsemessen foregår i Øksnehallen i København d. 18 og 19 oktober kl. 10-17. Billetter kan med fordel bestilles over nettet , hvor der er 50 % rabat. Se mere på Vagabond.info
God rejseplanlægning,
Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sejltur til Norge...