Flygtninge på Samos 2.0

Jordomsejling på Guide Online

Vi har for alvor ramt lavsæsonen, hvilket betyder, at der ofte er et par timer på Guide Online, hvor der ikke er noget at lave overhovedet. Det er meget forskelligt, hvad folk bruger deres fritid på, når de sidder på de stille timer, men jeg har fundet en filmserie på YouTube, som jeg underholder mig med.

To unge australiere sejler jorden rundt. De startede i Europa uden særlig meget sejlererfaring og er nu nået til Caribien. De dokumenterer deres oplevelser på video og det er der kommet nogle rigtig gode videoer ud af. Selvom man måske godt kan blive lidt irriteret over deres meget perfekte tilgang til alt (og deres meget perfekte udseende, der åbenbart ikke tager skade af havvand og friluftsliv), så er det en række virkelig gode og velproducerede videoer. Videoerne kan ses her!

SAILING-AROUND-THE-WORLD-IN-LA-VAGABONDE-01

(Billede: Sailing La Vagabonde)

Skal vi blive i det med jordomsejling (Og det skal vi!), så udgiver Mikkel – Kurs mod fjerne kyster – Beha og hans søn, Emil en bog til november. Den får titlen Hej far kære Emil og er baseret på mail-korrespondancen og samtalerne imellem Mikkel og Emil i forbindelse med jordomsejlingen med Havana og de erfaringer og tanker, der følger med sådan en tur.

maxresdefault

(Billede: Youtube)

Gad vide om jeg nogensinde bliver træt af at stalke andres langtidssejladser? Når man tager i betragtning, at jeg aldrig har sat mine fødder på en sejlbåd (Jeg tager gerne imod en invitation!), så har jeg en meget dybdegående interesse for det.

1

  • Whoever

    Ej hvor spændende at læse 😀 Kunne være rigtig fedt at høre mere om 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Flygtninge på Samos 2.0