Nytår på spansk...

Stem på mig :-)

20bc95c5-fe97-4929-b297-eb0a1c3886b7_zpswmvjlmfk

Min lille rejseblog er kommet med i kampen om, at blive Danmarks Bedste Rejseblog 2016 igennem Travelmarket.dk. Jeg vil derfor blive utrolig glad, hvis du vil bruge 5 sekunder (Det tager lidt længere tid, hvis dit internet er lige så langsomt som mit her på Lanzarote) på at stemme.

Tryk på linket nedenfor og afgiv din stemme. Det kræver ingen tilmelding, bare et enkelt klik. Derudover kan du finde links til de andre rejseblogs, der også er med i kampen, så hvem ved, måske du finder en ny og spændende blog at følge. Dette skal du dog først gøre, når du HAR stemt på min blog…

STEM HER

Mit blogmål for 2016 er at lave indlæg med bedre billeder. Det bliver dog desværre nok først, når jeg engang kommer videre fra Lanzarote, da internethastigheden her på øen, ikke tillader upload af kvalitetsbilleder, så indtil da må I nøjes med mine down to earth/reality- iphonebilleder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nytår på spansk...