Pakke hjemmefra....

Månedens medarbejder…

I går havde vi sæsonens første Blue Award for medarbejdere. Blue Award er en prisuddeling, der finder sted hver måned, hvor månedens medarbejder kåres. Der er forskellige kategorier og jeg havde fornøjelsen af at vinde prisen som månedens medarbejder, kåret af vores manager team. Man kan også blive månedens medarbejder, kåret af kollegaerne og månedens topsælger.

Jeg vandt på baggrund af håndteringen af en krisesag og fordi jeg er hjælpsom, omstillingsparat og tager alle opgaver med et smil. Det var et dejligt skulderklap at få, når nu jeg er ny i firmaet og er vant til at gøre mange ting på en anden måde, end vi gør her.
Jeg er især glad for at prisen kommer fra vores manager team, da det viser, at det jeg gør, bliver bemærket højere oppe.

Ingen kommentarer til Månedens medarbejder…

  • Anonym

    Hvor er det cool – og helt sikkert topfortjent!!!…. Og med mit kendskab til såvel dine salgstalenter, så forventer jeg snart, at du også bliver månedens topsælger! Høhø;-)//Signe aka The Super Seller (as if!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke 🙂 Det var da en dejlig anerkendelse at få.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pakke hjemmefra....