Lidt om vejret og sandstormen...

Pakke hjemmefra….

Min mor har testet om de græske postæsler kan finde ud af at bringe pakker fra Danmark til min lille grønne ø. Det kan de godt og faktisk ret hurtigt; Under en uge tog det for en pakke at komme til min dør. Min kollega råbte ude fra gården, at jeg skulle skynde mig at komme ud, for der var pakke til mig.
En fin lille pakke med to hesteblade (Det ene er et børnehesteblad, som min mor vist morede sig over at putte i), strømper til mine transfersko, der giver vabler og sår, en pose lakridser og nogle billeder, som jeg har hængt op!
TAK MOR!!!!!
Jeg er så glad for endelig at være på en destination, hvor jeg kan modtage pakker. Det er dagens ultimative højdepunkt at modtage noget hjemmefra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lidt om vejret og sandstormen...