Store nyheder på sejlerfronten

Ændrede rejsevejledning til muslimske lande…

Fredag aften valgte Udenrigsministeriet at skærpe rejsevejledningen til en række lande, hvor store dele af befolkningen er muslimer. I alt 28 lande, herunder Indien, Egypten, Emiraterne og Tyrkiet har forhøjet terrorrisiko. Udenrigsministeriet fraråder ikke rejser til de på gældende lande (endnu) men advarer om risikoen og minder de rejsende om at bruge deres sunde fornuft. 

 (Luxor, Egypten)

Det er selvfølgelig fint, at vi bliver mindet om, at vi som land betaler en pris ved aktivt at deltage i krigen mod IS, men hvor er det dog trist, at det skal forholde sig sådan. Desværre er der denne gang noget om snakken. Det er ikke kun fordi Udenrigsministeriet vil spille med musklerne (som jeg ærligt mener, at det af og til er!) men derimod et spørgsmål om, at vestlige borgere bliver kidnappet og dræbt fordi deres lande deltager i krigen.

(Petra, Jordan)

Endnu engang bliver vi på Udenrigsministeriets hjemmeside mødt med en svag og flertydig advarsel. Det virker altid lidt som om, de ikke tør melde helt klart ud, så vi får tit sådan nogle løse beskrivelser af situationen. Denne gang advarer de mod, at man opholder sig i områder uden at for mange turister, men man skal altså også holde sig væk fra områder med alt for mange turister.
Det er svært at være rejsende i dag!

 (Abu Dhabi, Emiraterne)

Billederne i dette indlæg er fra mine ophold i nogle af de lande, som i dag står på listen. Disse lande er meget mere end blot et land på en liste over steder med høj terrorrisiko.

(Sharm el Sheik, Egypten)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Store nyheder på sejlerfronten