Vinteren står i storbyernes tegn

Jorden rundt med Mikkel og Emil

IMG_8431

Tilbage i november havde jeg fornøjelsen af at tilbringe en aften i selskab med Mikkel Beha og Emil Beha Erichsen. Far og søn fra tv-programmet Kurs Mod Fjerne Kyster, som du selvfølgelig kender alt til! Mikkel har længe holdt foredrag om sit sejlerliv med familien. Jeg har tidligere skrevet om hans foredrag her.

Efter Emil kom hjem efter sin tre år lange jordomsejling er han hoppet med på foredragsvognen og da man jo skal smede mens jernet er varmt? og det er det, her lige inden sidste sæson kører over skærmen? er Mikkel og Emil nu gået sammen og holder nu et rigtigt far/søn-foredrag. Den skarpe fan vil selvfølgelig vide, at de sidste år gik sammen og skrev en bog, så nu er turen kommet til en foredragsrække.

En mørk tirsdag aften i Lyngby havde de debut på deres fælles foredrag. Det var tydeligt, at Emil havde nerver på. Det kan man heller ikke bebrejde ham. I modsætning til sin far, har han jo ikke mange års træning og erfaring inden for branchen. Han havde heller ikke den naturlige udstråling, som sin far, men det gjorde ikke noget, for hans historier var spændende og han nåede ud over scenekanten med en ydmyg ærlighed, som fangede alligevel.

Det virkede umiddelbart som om, at deres foredrag var sat sammen af dele fra deres individuelle foredrag, hvilket betød at overgangene endnu ikke var helt naturlige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vinteren står i storbyernes tegn