Gastekursus dag 2

Gastekursus dag 3

Sidste dag på vandet. I dag mødte alle, undtagen mig, op i regntøj. Jeg ved ikke hvorfor jeg har så svært ved at huske regnbukserne. Måske fordi jeg koncentrerede mig om at huske ekstra trøjer. Vores underviser griner af mig, når jeg tager min bunke af termobluser på i cockpittet. Jeg underskylder mig med, at jeg er vant til at bo i 35 graders varme. Gad vide, hvor længe jeg kan bruge den undskyldning endnu, inden jeg må indrømme over for folk, at jeg i virkeligheden bare er meget kuldeskær.

image

Heldigvis får jeg slet ikke brug for regntøjet, da solen titter frem i det vi sejler ind i Københavns havn. Vi er på sightseeing i dag! Vinden har også lagt sig, så vores afsluttende tur bliver en rolig en af slagsen.

image

Da vi er kommet tilbage i Skovshoved havn, får vi et lille diplom udleveret. Vi har nu et skriftligt bevis på, at vi har været ude og snuse til sejlerverdenen. Jeg er ikke den eneste, der er blevet bidt af det. Vi er nogle stykker, der aftaler at holde kontakten. Det kunne jo være, at man en dag stod på en båd og manglede en gast, så er det jo rart, at have nogen at ringe til.

image

Lidt om kurset:

Jeg havde tilmeldt mig kurset ? Kompetent Gast? igennem FOF København. Kurset blev udbudt af Nordsjællands Sejlerskole med Preben i spidsen. Preben har 40 års erfaring med sejlads og er utrolig dygtig til at lære fra sig. Han er fuldstændig rolig, uanset hvad vi laver og forklarer tingene på en forståelig måde. Båden Galathea, som Preben bruger til undervisningen er en 37 fods Hanse 371. I løbet af året tilbydes der forskellige kurser, som kan ses her. Jeg kunne da godt finde på at vende tilbage til Nordsjællands Sejlerskole og sejle lidt mere med Preben, når duelighedsbeviset er i hus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gastekursus dag 2