Gastekursus dag 1

Gastekursus dag 2

Gastekursus dag 2

Så er vi klar til endnu en dag på vandet. I dag blæser det ?kun? 8 ms, så det er jo ingenting! Vi starter med at øve kast af tov. Jeps, man skal nemlig kaste på en helt speciel måde, når man skal kaste sin fortøjning ind til det hjælpsomme væsen, der står på havnen og tilbyder at tage imod. Vi øver knob, hvilket jeg er kommet frem til, er en af mine spidskompetencer.

image

Derefter går turen endnu engang ud i Øresund. Vi sejler ned til Svanemøllen, hvor vi ligger i læ for vinden. Her kan vi øve vendinger og jeg skal love for, at vi får vores sag for. Vi er blevet en gast mere, så nu er vi 5 gaster, der vælter rundt imellem hinanden, når rorgængeren (personen, der styrer båden) råber ?klar til vending?. Alle kaster sig over nærmeste spiler og så gælder det om at huske, om man skal hive eller løsne. Samtidig blafrer sejlene i vendingen, hvilket giver nogle høje og til tider stressende smæld. Men vi hjælper hinanden og jo flere gange, vi prøver, jo bedre bliver vi.

image

Efter at have sejlet ind og ud af Svanemøllen Havn en 10-20 gange sejler vi nordpå. Vinden har lagt sig og det er blevet tid til kaffe. Som den fedterøv, jeg er, har jeg taget hjemmebagt kage med! Ja, hvem vil ikke gerne have mig med som gast?!

image

I dag har jeg taget ekstra tøj på, men når alligevel at blive kold, da jeg ved indsejlingen til havnen står ude i stævnen. Jeg kan vist lige så godt vende mig til, at sejlads i Danmark er en kold fornøjelse, men humøret er stadigvæk højt og i morgen skal vi afsted igen.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gastekursus dag 1