Vild med yoga

Lynferie i Finland

Så blev det endelig min tur til at få noget, der kunne minde om noget, der måske lignede sommerferie… Hvis man altså kigger rigtig godt efter!!!!

Jeg har nemlig tilbragt… hold nu fast… en forlænget i weekend i Finland. Finland??? Tænker du måske. Ja, Finland og tro mig, der er faktisk meget at komme efter i landet, der åbenbart er fyldt med bjørne og elge, også andre steder i landet end oppe nordpå.

Jeg tilbragte et par dage med en god veninde fra guidetiden, som jeg ikke har set siden december. Hun åbnede gavmildt sit hjem og dedikerede et par dage til at vise mig rundt. Hun havde på forhånd spurgt ind til, hvad jeg ville se og da svaret var natur, sørgede hun lige for, at jeg fik natur for alle pengene.

Vi tog en overnatning i Tampere, hvor man finder disse helt fantastiske udsigter. Inden nogen begynder at få gode ideer, så vil jeg lige slå fast, at jeg ikke overnattede i naturen, dette var mere eller mindre bare baghaven.

IMG_7885IMG_7865IMG_7867IMG_7879IMG_7890IMG_7891IMG_7893IMG_7896IMG_7906

Vi var også en tur i Helsinki og på Soumenlinna, men det gemmer vi til en anden gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vild med yoga