I skole på Maldiverne

At rejse som vi gør…

At rejse med Dansk Studie Center er en anderledes måde at opleve verden på. Kursisterne bliver konstant sat i situationer, der presser dem og overskrider deres grænser. Selvom vi kun har været afsted i halvanden uge, har flere af dem allerede givet udtryk for, at de har rykket sig og overskredet det, der hidtil har været en grænse.

Hver dag sker der så mange ting, så dagene flyder sammen. Derfor skriver flere af kursisterne dagbog, for at få det hele med. Jeg har derudover oprettet en blog til gruppen, som de skiftevis kan bidrage til i form af billeder og indlæg. Der varierer meget, hvor ofte de skriver, men nu er der da endelig kommet lidt gang i bloggen. Så er du nysgerrig på vores måde at rejse på, og vil du gerne høre historierne fra kursisternes side, så kig med her:

MASL F16

2016-03-10 12.18.38

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I skole på Maldiverne