Første uge i DK, nyt job og ferie!

Farvel Mexico

Så er jeg tilbage i Danmark efter en lækker uge i Mexico. Jeg er træt, simpelthen så træt. Natteflyvninger, eller red eye flights, som amerikanerne kalder det, er ikke min stærke side. Jeg sover dårligt i fly og er totalt smadret dagen efter. Jeg har masser af billeder og historier fra min vilde luksusferie på Yucatan halvøen i Mexico, men det må desværre vente, da jeg allerede i morgen skal pakke min nyindkøbte rygsæk inden flyet torsdag letter med kurs mod Sri Lanka. To måneders rundrejse venter, inden jeg igen kan kalde Danmark for mit hjem.

Så her kommer den korte udgave af feriefortællingen med en lille anmeldelse af hotellet. Mexico var skønt. Vejret var ikke med os de første par dage, men pludselig besluttede solen sig for, at bryde igennem og så blev det varmt og godt, og vi blev røde.

Vi boede på El Dorado Sensimar Seaside Suites, som er et såkaldt Blue Couple-hotel hos Star Tour. Altså et hotel uden børn. Hotellet var samtidig et luksushotel med all inclusive og selvom jeg normalt på ingen måder er tilhænger af all inclusive, så blev der rykket til mine fordomme om det koncept. Aldrig har jeg spist så god mad! Her fandtes ingen ensformige buffetrestauranter, nå nej, her spiser man ala carte! Seks forskellige restauranter overgik hinanden i overdådig mad! Selv som vegetar blev jeg forkælet med masser af valgmuligheder.

Hotellet havde, udover mange muligheder for god mad og drinks døgnet rundt, også masser af aktiviteter. Fitnesshold, volleyball, coconut painting, underholdning, cooking class og meget meget mere! Vi kunne have brugt to uger på hotellet og stadigvæk have været underholdt hver eneste dag. Serviceniveauet var højt, MEGET højt. Alt kunne lade sig gøre og man var aldrig til besvær. Jeg ved da godt, at de bander besværlige gæster langt væk, men de lod sig aldrig mærke med noget. Når man blev træt af aktiviteterne, så var der selvfølgelig stranden. En lækker sandstrand med masse af fisk og rokker. Vi brugte timer på at snorkle i det klare vand, kun afbrudt af enkelte Mojitos-pauser. Værelserne var også perfekte, alle med privat jacuzzi og en minibar, der hver dag blev fyldt godt op. Alt i alt var dette hotel fuldstændig perfekt!

Jeg er ikke resort-typen, men jeg må indrømme, at jeg nød denne luksus. Selvom jeg jo ikke kan påstå, at jeg har set særlig meget af Mexico, når jeg har tilbragt min tid i dette lille paradis, så var det tiltrængt og blev nydt til fulde. Af og til skal man rejse for blot at nyde!

IMG_7096

IMG_7063

IMG_7064

IMG_7065

IMG_7016

IMG_6977

IMG_7093

IMG_7060

IMG_7088

IMG_6964

IMG_7021

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Første uge i DK, nyt job og ferie!