Sæson-træthed og ros...

Kick Down

Så er den første guide taget videre og vi nærmer os nu en periode, hvor vi næsten dagligt må sige farvel til kollegaer. Det betyder også, at vi havde sæsonens Kick Down forleden dag. Man starter altid sæsonen med en Kick Off. En dag, hvor vi alle sammen lærer hinanden lidt bedre at kende igennem forskellige teamaktiviteter. Sæsonen sluttes derfor også af med en Kick Down.

Vores Kick Down bestod af en lille sejltur. Jeg er jo en glad sejlerpige, så det var lige efter mit hoved. På vandet blev der uddelt diplomer til alle, hvor vi hver fik vores egen titel. Jeg fik titlen som Granny 1. Sammen med min finske kollega, som fik titlen som Granny 2, har vi igennem sæsonen været dem, der er gået tidligt hjem og ikke festet hele natten, som ellers ofte hører sig til i #Guidelife. Vi udnævnte hurtigt os selv som Grandma 1 og 2, når vi i forbindelse med arrangementer altid skulle vide, hvornår det sluttede og hvor længe folk havde tænkt sig at larme i vores gård.

“Because Grandma 1 and 2 need their sleep!”

2015-09-19 19.30.32

I dag er der 17 dage til jeg rejser til Lanzarote. Til den tid vil de fleste af mine kollegaer allerede være taget afsted.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sæson-træthed og ros...