En dag som serviceguide...

Hjemmebio…

Forleden dag satte min kollega sin projekter op i gården, så vi kunne se film på storskærm. Jeg havde valgt aftens film, som var Jurassic World. Som den eneste er jeg gammel nok til at have oplevet og været en del af den dino-fetis, der spredte sig i Danmark, da den første Jurassic Park-film kom ud. Jeg elskede den film og ser den stadigvæk den dag i dag!

Så jeg havde glædet mig meget til at se Jurassic World, da den er en direkte efterfølger af den første film. Vi er tilbage på øen, hvor forlystelsesparken har været åben med stor succes i ti år. Man er begyndt at klone dinoer, så man kan udvikle endnu vildere oplevelser for gæsterne…. Men men men… Det går selvfølgelig ikke som planlagt!

De andre var vist ikke helt så begejstret for filmen, som jeg var. Jeg sad og hoppede i sædet og klappede i hænderne, hver gang der var referancer til den første film.

Jeg var fan i 1993 og er det stadigvæk den dag i dag!

Så er der hjemmebio:

Man er vel fan:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En dag som serviceguide...