Patmos...

Kick Off 2015

I lørdags havde vi Kick Off her på Samos. Kick Off er en aktivitetsdag for alle serviceguider, guest relations, bamse hosts osv, der er med til at sparke sæsonen i gang. Vi er kun en lille bitte destination, så vi har allerede lavet en del forskellige aktiviteter sammen og i og med, at vi bor blandet, så kender vi allerede hinanden. Alligevel havde vi en sjov dag. Vi var inddelt i hold, der hver repræsenterede et kontinent. Hvert hold skulle så kæmpe om, at komme ind i Olympus ved at gennemføre en række tests og opgaver. Vi skulle rundt i byen til en forskellige poster og undervejs, havde vi så forskellige fotoopgaver, der gav ekstra point. Vores hold vandt ikke, men vi havde det sjovt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Patmos...