Her bor jeg...

Patmos…

 

I sidste uge tog jeg på en 2,5 times sejltur til øen Patmos. Den lille ø er bedst kendt for grotten, hvor Johannes modtog åbenbaringen. Der er efterfølgende byggede en lille kirke i grotten og et kloster ved siden af, som i dag er grunden til at turister valfarter dertil. Man skal have en religiøs interesse for at det retfærdiggøre den lange sejltur, selvom selve øen også er rigtig hyggelig. Det særlige ved Patmos er, at de ikke har naturlige vandkilder, så hele vinteren kommer der en båd to gange om måneden med vand til hele øen. Om sommeren kommer båden to gange om ugen!

Her er lidt billeder fra dagen.

Vi var på Patmos på årsdagen for Johannes død (8maj), derfor var der blomster over det hele.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Her bor jeg...