Til frokost på Celebrity Constellation...

Reglerne strammes ved visumansøging til Indien.

At søge visum til Indien er i forvejen en omstændig affære. Ambassaden vil se en kopi af din hotelreservation, flybillet, bankudtog og så skal de have dit pas i deres varetægt i en uges tid. Det eneste de ikke hidtil har bedt om er, at møde dig ansigt til ansigt. Det er jo dejligt, hvis man bor i Jylland eller bare ikke har tiden til at rive to formiddage ud af kalenderen. Mange rejsebureauer tilbyder nemlig at tage til ambassaden for dig mod betaling selvfølgelig!
Men dette er snart slut. Den Indiske Ambassade har meddelt at allerede fra d. 1 september 2014 (Altså lige om lidt) skal alle møde personligt op på ambassaden i København uanset hvor i landet, du er fra. Det er dermed slut med at kunne betale sig fra denne service, hvilket med sikkerhed får indflydelse for de rejsebureauer, der arrangerer rejser til Indien.
Jeg var selv på en rundrejse tilbage i April og ud af gruppen på 20 rejsende, var jeg den eneste, der havde ordnet mit visum selv. Resten havde fået rejsebureauet til det. Umiddelbart inden jeg søgte visum hørte jeg rygter om, at Indien ville lempe reglerne i løbet af efteråret og give danskere mulighed for at købe visum i de indiske lufthavne som vi kender det fra blandt andet Thailand, men de har tydeligvis valgt at gå i stik modsatte retning. Det er ærgerligt, hvis dette afholder danskere fra at besøge Indien.

 

(Privatfoto)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Til frokost på Celebrity Constellation...