Nu må vi igen rejse til Egypten.

Mickey Mouse til havs…

De fleste forbinder Disney med tegnefilm og legetøj. I forbindelse med rejser har de fleste nok hørt om forlystelsesparkerne Disneyland og Walt Disney World, men vidste du, at Disney faktisk også tilbyder krydstogter både i USA og Europa?
Disney Cruise Line har fire skibe fordelt på to klasser.
Disney Magic og Disney Wonder fra henholdsvis 1998 og 1999. Begge skibe er 294m lange og 32m brede med 875 kahytter, både indvendige, udvendige med koøje og med balkon.
(Privatfoto)
Disney Dream og Disney Fantasy fra henholdsvis 2011 og 2012. Disse skibe er 339m lange og 37m brede med 1250 kahytter også fordelt på indvendige og udvendige.
(Pinterest)
Hele året kan skibene opleves i Caribien og ved Bahamas. Ved sidstnævnte har Disney, som flere andre store krydstogtselskaber deres egen ø Castaway Cay.
Castaway Cay er lejet for en 99årig periode og fungerer nu som den perfekte paradisø udelukkende for Disney Cruise Lines gæster. Tidligere var øen, der hed Gorda Cay stoppested for narkosmuglere. Deres landingsbane findes stadigvæk på øen, men bruges ikke længere.
(Pinterest)
I sommermånederne sejler Disney Magic i Middelhavet. Her var jeg så heldig at se det under min ferie på Rhodos. Selvom jeg selvfølgelig ikke havde adgang til selve skibet, så var det en oplevelse at komme tæt på hende og opleve, hvor stor hun egentlig er. Det kom der disse billeder ud af.

Jeg håber, at jeg en dag får mulighed for at sejle med Disney Cruise Line. Priserne for deres krydstogter ligger langt over andre luksuskrydstogter, men det er vel ikke for ingenting, at Disney Cruise Line år efter år kåres som markedets bedste krydstogtselskab, senest af Travel and Leisure’s læsere.
I sommeren 2015 kan Disney Magic opleves i København, hvor hun kommer forbi som en del af en rute til Norge og Island.
Læs mere om Disney Cruise Line her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nu må vi igen rejse til Egypten.