Julestemning i Berlin

Drastisk fald i bloglæsere….

02511586a8f9fc49a2c76716a64639f4

Egentlig er dette indlæg mest et spørgsmål rettet til mine medbloggere. Jeg kommer fra et større blognetværk, hvor min blog havde rigtig mange unikke klik, men hvor min blog var fyldt med reklamer, som jeg ikke havde indflydelse på, eller fik noget ud af. Jeg bliver stadigvæk træt, når jeg læser andre blogs fra netop det netværk, for jeg skal kæmpe mig forbi reklamer og videoer, der springer frem. Så da Blogger Point kontaktede mig, så jeg det som en mulighed for at få en blog uden reklamer, som kunne fremstå langt flottere og mere overskuelig end før.

Jeg har også været glad for skiftet som gik smertefrit og med hurtig hjælp, når jeg havde brug for det. Min blog er også meget flottere nu, end tidligere. Den har fået nogle lækre features, som gør den mere personlig. Dog må jeg indrømme, at konsekvensen har været et STORT fald i læsere. Jeg ved, at jeg har en gruppe faste læsere, som selvfølgelig er rykket med, men der kommer ikke nye til og mange af de engangslæsere, der kiggede forbi bloggen, når et indlæg interesserede dem, er ikke-eksisterende. Trafikken hos BP er åbenbart ikke så stor, selvom de har gjort en indsats for at få eksisterende bloggere over. Ihvertfald er udvalget af VIP-blogs begrænset, hvilket gør, at man ikke sidder og surfer efter tilfældige blogs. Jeg håbede at det ville ændre sig med tiden i takt med, at flere bloggere rykkede over og nye blogs kom til. Et blognetværk opstår jo ikke ud af ingenting, men det er som om der ikke rigtigt sker noget!

Så nu overvejer jeg at rykke tilbage, selvom det betyder at min blog bliver dyrere og knap så pæn (læs: fyldt med dumme reklamer) Selvom jeg ikke skriver for at få læsere, så gør det da ondt at tænke på, at jeg faktisk havde en ret populær blog, som nu er helt død. Er der mon andre derude, der på et tidspunkt i deres blogkarriere, har stået med samme problematik?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Julestemning i Berlin