Copenhagen Dreaming

Cat lady’s Café

Midt på H.C. Andersens Boulevard findes en lille café med opsigtsvækkende lyserøde markiser. Den passer på en måde ikke rigtigt ind på den store vej. Cafeens koncept passer egentlig heller ikke ind i København. Måske netop derfor findes der kun enkel af dens slags i byen.

7541086-katte-5

Café Miao har et gennemgående og meget udpræget tema, nemlig katte. Cafeen er ikke specielt stilfuldt indrettet, men der er bare en helt masse med katte: billeder af katte, statuer af katte og selvfølgelig levende katte. De går rundt i cafeen, tager en lur i vinduet og hopper rundt på bordene i håb om, at finde lidt rester på gæsternes tallerkner.

imageimageimage

Menukortet er sparsomt, men med overraskende mange vegatarretter. Maden er frisklavet og bliver serveret med hjemmebagt brød.

Den dag, jeg var forbi, fik vi en morgenmad og en vegatarburger, samt kaffe og Chai te. Det hele var velsmagende, frisklavet og lækkert. Prisen var bestemt heller ikke høj. Vi kom af med ca. 250 kr for de fire ting.

imageimageimage

Hvis du ikke har noget imod kattehår i maden, (Det kommer jo helt naturligt, når der pludselig går en kat forbi din tallerken) og er du ret begejstret for katte, så vil du bestemt få en hyggelig og anderledes café-oplevelse på Café Miao. Er du ligefrem kattedame med kort K, så vil du med det samme føle dig helt hjemme og måske ikke have lyst til at gå igen!

Læs mere om Café Miao her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Copenhagen Dreaming