Velkommen til Korsbæk

Velkommen

Velkommen til min blog, hvis du kigger forbi for første gang og velkommen tilbage, hvis du tidligere har fulgt mig andetsteds….

Globetrotting har skiftet platform og findes nu i en finpudset og nypoleret udgave her på Bloggers Point. Jeg har brugt lang tid på at flytte bloggen, tilpasse den og gøre den lækker, så jeg håber, at du kan lide det nye look. Mathias fra Bloggers Point har også brugt lang tid at svare på mine spørgsmål og rette op på mine fejl, når jeg kom til at trykke på noget, der ikke skulle trykkes på (Tusind tak!), så alt i alt ligger der et stort arbejde bag bloggen.

En fornyet blog motiverer til at fornye skrivningen og bloggens udtryk. Jeg har allerede leget lidt med skrivestilen de sidste par måneder og det fortsætter fremover i forsøget på, at gøre bloggen endnu bedre!

Jeg håber, at du vil følge med i mine rejser og oplevelser rundt omkring i verden. Har du ikke været forbi Globetrotting tidligere, så se dig omkring i menuen, måske jeg allerede har været inde på noget, der kunne interessere dig. Jeg har efterhånden skrevet om alt fra at holde ferie i Disneyland til at være rejseleder på Maldiverne.

Jeg slutter af med at skåle i Sri Lankansk øl (Det er jo fredag 😉 )

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Velkommen til Korsbæk