Nu skal jeg lære at sejle

Velkommen til Korsbæk

image

Jeg har været på en tidsrejse tilbage til den gang, hvor damerne fik syet deres kjoler i Damernes Magasin, pøblen gik på jernbanecafeen og fik stegt flæsk med persillesovs og pigerne i huset sladrede om herskaberne ovenpå. Jeg har været en tur i Korsbæk på Bakken! Sidder du allerede nu og tænker: ” Hvad snakker hun om? Hvad er Damernes Magasin og hvor ligger Korsbæk?” Så skal du nok springe resten af indlægget over. Sidder du derimod og får lyst til en flyversjus, så taler vi samme sprog!

image

Det er første gang, jeg besøger Korsbæk på Bakken, da jeg faktisk aldrig kommer på Bakken. Området er meget større end jeg havde regnet med og meget gennemført. Der er en række små butikker, selvfølgelig en souvenirbutik, for hvem skal ikke have en magnet med hjem, hvor der står “Stauning eller Kaos”?! Der er en rigtig gammeldags slikbutik, hvor du kan få din lyst rustne søm styret, eller du kan slå et smut forbi frisøren og få ordnet håret.

image

Selvfølgelig kan du også spise fint på Postgården eller knap så fint på Jernbanecafeen. Har du fået for meget stegt flæsk, så kan du smutte ind hos grisehandler Larsen og låne toilettet. I løbet af dagen går statister rundt i området og sørger for, at vi alle kommer i den rette tidsånd, så der er bestemt ikke sparet på noget i Korsbæk.

image

Det var kun et kort visit fordi jeg gerne ville se området, men mon ikke jeg skal derud igen henover sommeren og for alvor opleve stemningen. Hvem vil med????

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nu skal jeg lære at sejle