Rundrejse på Sri Lanka - Pinnawala

Rundrejsen er nået til Ella…

IMG_7344

Billedet her er taget fra Lipton’s Seat, men udsigten er mindst lige så flot fra Little Adams Peak.

Jeg sidder lige nu i Ella, der ligger sydligt i midten af Sri Lanka. Ella er tydeligvis et område, der tiltrækker backpackere i alle aldre, for der er meget få rigtige hoteller og rigtig mange hostels og værelsesudlejere. Området er mest kendt for klippeformationerne Ellas Rock og Adams Peak, som dem med god kondi kan bestige. Adams Peak er først indlagt senere i vores program, så i dag tog vi en gåtur til Little Adams Peak, der som så mange andre steder her på Sri Lanka, bød på en fantastisk udsigt.

Jeg kan rigtig godt lide Sri Lanka, især når vi befinder os i disse områder, der er præget af backpackermiljøet. Her er der mulighed for at få god, men billig mad. Stemningen er god og afslappet. Jeg sidder lige nu med udsigt ud over byen, det eneste der forstyrrer er den myg, der har fundet vej ind i receptionen. For et øjeblik siden fandt et egern også vej herind, men den er stukket af igen.

I dag har vi en tiltrængt fridag. Programmet har den sidste uge været tæt pakket med mange oplevelser og en del hotelskift. Vi skal jo også dække hele det sydlige Sri Lanka på 14 dage. Internettet har været nærmest ikke-eksisterende, hvilket har gjort det svære at holde omverden opdateret. Havde jeg været på en rejse på egen hånd, så havde jeg nok bare affundet mig med tanken om at være i nuet, men når rejsen er arbejdsreleteret, så er det svært at give helt slip.

I dag er der en måned til turen slutter. Det er gået stærkt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Rundrejse på Sri Lanka - Pinnawala