Dejlige Lanzarote

Theis og Emil i mit TV…

De er tilbage… Havana er endnu engang hoppet ind i tv’et, som for mit vedkommende er min computer) og sejler igen med Kurs Mod Fjerne Kyster. Første afsnit ligger allerede på TV2Play som snigpremiere, men almindelige dødelige må vente til d. 9 februar med et gensyn. Dog kan jeg godt afsløre, at det lover godt!

Og det bliver i familien for farfar Troels (Kløvedal) sejler rundt i det græske øhav og fortæller om myter og sagn fra en svunden tid. Programmet hedder Nordkaperen i Grækenland og vil blive sendt samme dag som #Kursmod, bare på TV2 Fri.

Så der er masser af nye sejlereventyr på TV til foråret!

Capture-d?e?cran-2015-02-25-a?-11.34.49

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dejlige Lanzarote