I love La Graciosa

Eksotiske IKEA

2015-10-24 21.47.46

Vores lejligheder er meget basale og noget af det, alle har glædet sig til, er at komme i IKEA. Ja, der findes faktisk en IKEA her på Lanzarote!!! Alle går og drømmer om den dag, hvor de får mulighed for at køre i IKEA og købe ind til hjemmet. Aldrig har IKEA været så tiltrækkende som nu!

Muligheden opstod for mig i sidste uge, hvor min finske kollega og jeg havde fri samme dag. Vi hoppede på en bus og kørte først til den nyåbnede H&M, for derefter at køre til det svenske shoppemekka. Jeg ved ikke hvad der skete, men pludselig havde jeg brugt over 100 euro på ting til lejligheden! Godt at man tjener så styrtende mange penge som guide!!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I love La Graciosa