Wanderlust...

Bjergvandring….

I går efter otte timer med Guide Online, fik jeg en ustyrlig lyst til at gå en tur. Ikke bare en tur langs stranden eller rundt i byen, men en tur op i bjergene. Langt væk fra alting og mod steder, jeg ikke har været tidligere.
Jeg tog lidt vand og min mobil med og satte kursen ud af byen. Et godt stykke udenfor Pythagorion fandt jeg en vej, der gik op ad. Denne vej førte mig forbi store villaer med kameraovervågede indgange, faldefærdige små hytter, folde med geder og små olivenlunde. Jeg mødte kun få mennesker på min vej og det meste af tiden gik jeg helt alene. Til sidst blev der længere og længere imellem husene.
Det var spændende, for jeg vidste ikke, om jeg kunne komme over bjerget og ned til Pythagorion eller om jeg i sidste ende ville være nødt til at vende om og gå hele vejen tilbage. Selvom jeg var ved at løbe tør for vand og solen bagte med 35 grader (kl. 18!) så kunne jeg ikke lade være med lige at tage et vejsving mere, og så et til og lige et mere!

Jeg blev mere og mere nysgerrig jo højere op og længere ind i bjergkæden, jeg kom. På et tidspunkt blev jeg dog nødt til at vende om, da jeg efterhånden var i stor fare for at løbe tør for vand, hvilket man tager seriøst, når man lever i disse temperaturer. Jeg nåede til noget, der lignede en højslette på modsatte side af bjerget. Min teori om at komme til Pythagorion holdte derfor slet ikke!

Jeg er fast besluttet på at gå turen igen, når temperaturen falder lidt. Så tager jeg mere vand med og fortsætter. Jeg vil se, hvor jeg ender, hvis jeg fortsætter den vej!

Jeg er efterhånden ved at være træt af at kigge på det samme hele tiden. Her er stadigvæk smukt og jeg kan stadigvæk blive betaget, når jeg kigger ud over vandet, men jeg trænger til at gå nye veje, så det gjorde jeg i går. Jeg glæder mig allerede til at gå turen igen!

Her er lidt billeder fra turen:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Wanderlust...