Min vinterdestination.....

Sidste fulde lufthavnsdag…

I dag havde vi sæsonens sidste lufthavnsdag med alle fly. Allerede tirsdag forsvinder flyet fra Bergen og næste søndag slutter flyet fra Stavanger. Det er også på tide, for vores lufthavnsdage er ret kaotiske. 

På søndage har vi 5 fly, der lander med 5 mins mellemrum. Det betyder, at vores busser deler fly og skal derfor have passagere fra flere fly med. Der skal ikke mange små forsinkelser til, før alt skal ændres. 
Vi har alle ansvaret for at sende nogle busser og køre med nogle andre. Det er vigtigt, at busserne til Pythagorion by, bliver mødt af en guide eller har en guide med, da gæsterne skal følges ud til hotellerne på gåben. 
I dag var der selvfølgelig også ændringer i sidste øjeblik og meningen var, at jeg skulle sende en bus til Pythagorion og køre med en anden. Jeg sendte en bus og lovede gæsterne, at jeg ville vente på dem ved stoppestedet. Ideen var jo, at de to busser gerne skulle ankomme nogenlunde samtidig! Jeg gik derefter ind i næste bus og sendte den. Først da jeg stod udenfor bussen og vinkede farvel, gik det op for mig, at jeg havde sendt den bus, jeg selv skulle køre med! Hovsa! Så måtte jeg pænt gå hen til min airport manager og fortælle, at jeg vist ikke lige kom med på bussen. Heldigvis havde vi to guider i Pythagorion, som kunne møde busserne, så katastrofen var meget lille. Min airport manager var cool og kunne godt se det sjove i situationen. 
Og præcis derfor, er jeg glad for at højsæsonen er slut!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min vinterdestination.....