Hjemmebio...

Flyforsinkelse…

En ting man aldrig kommer udenom i guidejobbet, er flyforsinkelser!
Sådan en har vi i dag. Så er der ikke andet at gøre, end at holde hovedet koldt. Jeg forlod lufthavnen tidligt, da jeg har guide online i aften og derfor ikke kan være i lufthavnen til det forsinkede fly ankommer, men jeg kender stemningen, når man må fortælle gæsterne, at deres fly endnu ikke forladt lufthavnen derhjemme. Så ved man at det bliver en lang dag!

Vi kører på med højsæsonen og jeg kan mærke, at jeg er ved at være træt. De fleste af mine kollegaer har haft ferie eller skal på ferie lige om lidt. Der er over en måned til jeg har ferie. Så jeg er træt. Siden jeg ankom for 3 måneder siden, har jeg været i en konstant læreproces, hvor jeg hele tiden har koncentreret mig og været på. Der har ikke været meget tid til afslapning, hvilket mærkes nu.

Jeg føler mig småsyg uden at være det. Jeg er træt, men kan ikke sove. Jeg er dog hverken ked af det eller stresset, bare træt!

Det kan godt være, at vi har travlt, men når vi kører fra kontoret om aften, bliver vi mødt med denne solnedgang. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hjemmebio...