Krisen i Grækenland

Kan man rejse til Grækenland nu?

Selvfølgelig sætter krisen sit præg på folks opfattelse af Grækenland som turistmål. Vi modtager mange mails fra gæster hjemmefra, der vil vide, om det overhovedet er sikkert at rejse hertil lige nu. Mange ønsker at flytte deres ferier til andre destinationer og endnu flere tøver, når der skal bestilles en ny rejse.
Men spørger man gæsterne her på Samos, så er alle enige om, at krisen overhovedet ikke kan mærkes hernede. Der bliver snakket om det og grækerne spørger os nervøst om vi aflyser vores fly, men der er penge i automaterne igen og masser af vare i butikkerne.

Her er ikke krise og I kan roligt alle sammen tage hertil. Solen skinner, grækerne er gæstfrie og maden er fantastisk. Så pak kufferten og kom afsted!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Krisen i Grækenland