Turen går til Lissabon

30 dage….

… Det er præcis så længe, der er til jeg flytter til Samos. Jeg har fået min flybillet og en masse informationer fra min nye teamleder, som skal læses igennem. Lige nu virker alting en smule forvirrende især forbi vi åbenbart ikke kommer til at modtage nogen form for onlinetræning, inden vi skal afsted. Dem, der allerede er rejst til Tyrkiet har ikke modtaget træning. Derfor er jeg glad for at jeg har erfaring i forvejen, så jeg da ikke er helt på bar bund.
Så vidt jeg kan forstå på min teamleder, sker der en del ændringer i firmaet for tiden, så jeg er spændt på, hvordan det kommer til at påvirke os.
På Samos bliver vi 29 medarbejdere inklusiv aktivitetsguider og mangement. Jeg bliver en del af et guideteam, der kommer til at stå for transfer, service og udflugter. Jeg har endnu ikke gennemskuet, hvor mange udflugter, der kører med skandinaviske guider, men det er vist kun to-tre stykker.

Nu er der kun tilbage at vente på at d. 24 april rykker nærmere. Jeg har allerede brugt lidt af ventetiden på en forlænget weekend i Lissabon med nogle gamle guidevenner. Det kommer der meget mere om senere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Turen går til Lissabon